fredag 27 februari 2009

USCCHAA-AAAN!

Fy fan, fy fan, fy fan, fy fan, fy fan, fy fan. Ursäkta mitt språk, men jag är så JÄVLA TRÖTT PÅ DET HÄR SATANS CHICAGO-VÄDRET!!

När jordens humana platser njuter av fyra årstider per år tvingas jag utstå fyra årstider på fyra dagar: i tisdags var det höstrusk med snålblåst och duggregn. Onsdagen bjöd på härlig vårvärme. Igår torsdag slog en högsommar-åskstorm med tillhörande hällregn till när jag var precis halvvägs hem från min praktikplats. Och så idag fredag möts jag av snö och minusgrader när jag alldeles för tunt klädd måste springa för att hinna i tid till första lektionen. Usch, jag klarar inte det här. Hemma i Linköping vet man iallafall vilket vinterväder man får: tre plus och barmark från första advent fram till några dagar efter nyår, sedan snorkallt och en halvmeter snö fram till mars (eller kanske inte alltid, men förändringar sker i alla fall gradvis och inte över en natt).

--------------------------

För övrigt; korka upp skumpan, ta fram ballonger, serpentiner och fiskdamm för att Correns USA-blogg fyller idag 100 inlägg! Hoppas ni tycker det är lika roligt att läsa som jag tycker det är att skriva, trots att ni inte är så pigga på att kommentera. För att boosta (eller krossa) mitt ego vill jag genomföra en liten undersökning: jag skulle vara väldigt tacksam om alla som läser det här inlägget kunde slänga in en kommentar. Det skulle vara roligt att veta om jag verkligen har några läsare eller om mamma bara har lurats.

Det är inte svårt och tar typ två sekunder: klicka på "kommentarer" under inlägget, skriv något (ni behöver inte skriva något djupt eller insiktsfullt, utan bara säga hej eller tycka hur usel/bra jag är), kryssa för "Namn/URL" eller "Anonym" och klicka Publicera kommentar.

Tack på förhand,

Yours truly,

Gustav

10 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man signar Skogens../MJ

Anonym sa...

jättekul blogg!

Anonym sa...

:)

Anonym sa...

Kul Gustav det är bara att fortsätta. Slutspelet börjar i veckan. HA det bra./Dogge

Anonym sa...

gillar bloggen skarpt, mkt underhållande! Hanna (north park ht 08)

Anonym sa...

Hittade den genom länk på Correns sida på installationsdagen 20 januari. Eftersom jag har släkt i Chicago och var där i somras (och kanske kommer dit igen i år) så har jag sedan kollat in här då och då.

Anonym sa...

RSS-feed, jajamen!

Anonym sa...

Har läst din blogg ett tag, och tycker ditt sätt att blanda nyheter med vardagsliv är roande ;)

Gustav sa...

Tack allihopa för uppmuntran. Jag ska fortsätta att jobba och stå i.

Anonym sa...

Fortsätt i samma stil. Varva allvar och lek