onsdag 18 februari 2009

Prioriteringar

I över en veckas tid har vi plågats av att tvingas höra på turerna kring artisten Chris Browns misshandel av flickvännen, tillika sångerskan, Rihanna. Skvallerprogrammet TMZ har varje dag frågat kändisar vad de tycker om Brown/Rihanna-situationen (och JA, jag skäms för att jag vet det). Hur ska det gå med förhållandet? Hur ska det gå med Chris Browns karriär? Hur ska Rihanna kunna välja mellan rättvisan och kärleken till Chris? Håhå jaja, så många frågor, så få svar. Vem bryr sig om om den utbredda dolda kvinnomisshandeln, verkningslösa besöksförbud, konsekvenserna av Obamas stimulanspaket, den genomkorrupta Illinois-politiken, de tiotusentals jobb som försvinner varje dag, eller att USA befinner sig i två orättfärdiga krig? För igen, vad kan vara viktigare än hur Chris Brown ska rädda karriären?

För övrigt, innan misshandeln uppdagades såg man den här reklamfilmen för Wrigley Doublemint på TV stup i kvarten, men inte en enda gång den senaste veckan. Likt Kellogg´s inte vill förknippas med gräsrökande olympiska guldmedaljörer antar jag att Wrigley inte tycker det är bra för affärerna att förknippas med en skönsjungande kvinnomisshandlare.



Titta vad glad och cool man blir av att tugga dubbelminttuggummi i det nya slimpack. Uschaan, bara reklamen i sig är så olagligt dålig och töntig att Brown förtjänar fängelse.

---------------

Roland Burris har ännu inte avgått, men det är nog en tidsfråga.

Peace, Love and Understanding

Gustav

Inga kommentarer: