tisdag 3 mars 2009

Produktiv värre tisdag

Idag har jag varit riktigt produktiv. Man ska snart nanna kudde och känner att man verkligen åstadkommit någonting den här tisdagen den 3 mars. Vaknade i ottan och gick till praktiken på Covenant Communications, ringde en snubbe i en kyrka i Washington och pratade lite om deras konstfestival den gångna helgen. Slängde ihop en rutinartikel och skickade till redaktören.

Sedan nötte jag siffrorna på telefonen flitigt i jakt på svenska damfotbollsspelare. Jag planerar att ta mig till Saint Louis helgen den 3-5 april och göra ett dubbeljobb. Först ett reportage för Corren om förra LFC-liraren Sara Larssons nya tillvaro i den nystartade damfotbollsligan. Sedan ska jag förhoppningsvis också knåpa ihop en artikel för Offside. Larssons Saint Louis spelar nämligen hemma mot Frida Östbergs och Caroline Jönssons Chicago i premiärmatchen, en minst sagt intressant vinkel. Vid telefonsessionens slut hade jag lyckats få tag i Sara Larsson (hennes lår känns sådär) och skaffat presspass till matchen. Nu återstår bara att få med Östberg och Jönsson på tåget.

Gick hem vid tvåtiden, svängde ihop några grymma stekta kycklinglår med jasminris och ranch-sås. Drog sedan till gymmet och lyfte skrot samt genomled ett brutalt magpass. Hem, övade på presentation om etiska dilemman i filmen Wag the Dog i duschen och gick sedan iväg till kvällspass i Media Ethics. Min grupp rockade vår presentation, jag slumrade igenom de andra (vid fjärde halvtimmes-powerpointen på raken orkar man inte lyssna längre) och gick sedan förbi bensinstationen på vägen hem och köpte M&M:s och jordnötter. Åt, bloggade, fixade sovplats hos polaren Nate i Kansas City, kissade, gick och la mig. Kort och gott, en lång men bra dag.

Yours Truly,

Gustav

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sköna observationer från inlägget "vardagliga observationer i USA" Lägg upp lite bilder relaterat till de du skriver? /gammal kedjekamrat

Anonym sa...

tack, knivskarpt eller hur;) Joda, jag ska bli battre med egna bilder, tycker dock inte att jag varit vardelos. Drar pa roadtrip pa fredag och da javlar ska du fa saker att titta pa/ Gamle hoger-powerforwarden