fredag 7 november 2008

FOXy lady

Det verkar som att stämningen inom McCain/Palin-kampanjen var mycket värre än vad folk har trott. De senaste dagarna har flera uppgifter från personer på insidan läckt ut, bland annat om Palins bristande geografi-kunskaper.

Kolla in det här klippet från FOX News.

http://www.youtube.com/watch?v=p3dkiWncf2k&feature=related

Extremt högervridna FOX News har ägnat de senaste dagarna att analysera varför McCain förlorade och hitta en syndabock istället för varför Obama vann. Lägg märke till kanalens topptyckare Bill O'Reillys bitterhet och försök att tona ner det negativa.

Ironisk nog är kanalens slogan "Fair and Balanced". Yeah, right. Alla vet hur opartiska FOX News har blivit efter att Rupert Murdoch köpte kanalen och de själva är de enda som vägrar erkänna det. Om ni får möjlighet; kolla in dokumentären Outfoxed.

Det har varit ute några dagar nu, men kolla också in det här klippet när Palin blir lurad av en kanadensisk radiostation. Hon tror hon talar med Frankrikes president Sarkozy. Obetalbart!

http://www.youtube.com/watch?v=iNhA9W9IgFc

Man fattar att McCain-kampanjen inte ville att hon skulle prata utan manus.
--------------------

Dagens lektioner är slut och efter säsongens sista träning idag så blir det skål och in i dimman ikväll. Det är risk för att det blir en stadium-size bakispizza imorgon.

Kom ihåg: Livet är en fest!

/Gustav

Inga kommentarer: