torsdag 1 januari 2009

Nytt år, nya möjligheter, nya klyschor

Vill börja med att tacka alla på Afrodite för en ytterst angenämt nyårstillställning igår. Gott sällskap, god mat, god dryck, en god cigarr, god trollerikonst, krossade tallrikar och zorba-dans är ett alldeles förträffligt sätt att fira in det nya året på.

Tydligen är nyårsdagen pizzeriornas stora dag och undertecknad har ju självklart stöttat Lambohovs lokala pizzanäring idag. Förutom familj och vänner är en stor, svettig kebabpizza det jag saknar mest i Chicago. Önskar att jag vore i Chi-town ikväll eftersom mitt kära Blackhawks spelar mot ärkerivalen Detroit Red Wings utomhus på basebollarenan Wrigley Field och det är väldigt tråkigt att jag missar det. Inget går upp mot att glo på hockey i 15 minus med 45 000 likasinnade. Undrar om det skulle gå att få med sig en bandyportfölj in?

Nu är det 2009 alltså, ett årtal med en väldigt futuristisk klang. Var det inte meningen att vi vid det här laget skulle glida runt i flygande bilar, ha en robot i varje hem, botat cancer, uppnått världsfred, bo på månen, koloniserat Mars och upptäckt meningen med livet? Mänskligheten har verkligen legat på latsidan. Fast å andra sidan har vi ju det där kärnvapenkriget inte heller brutit ut.

Yours truly,

Gustav

Inga kommentarer: