lördag 17 oktober 2009

En dag på stan

Första lugna lördagen på länge, i skrivande stund är klockan halv ett på morgonkvisten och jag sitter med min adopterade lillebror Erik Kinnhammar och lirar FIFA 09 med Bossen Springsteen dunkande ur högtalarna. Har visat att gammal är äldst hela kvällen, har krossat hans Kroatien med mitt Spanien i tiotalet raka nu. Tror Fernando Torres hattrick-count är uppe i fem. Skönt att inte vakna bakis imorgon för första gången på åtta veckor.

Har spenderat dagen på stan med det nya svenskgänget. Mest fönstershopping eftersom plånboken börjar bli tunn. Det mest spektakulära som hände var att vi sprang in i Joakim Noah, Chicago Bulls halvsvenske basketstjärna, på Urban Outfitters.
Felix poserar med Noah. Han kanske inte ser så lång ut, men Felix mäter 196 cm i strumpblästen.


Den här schyssta Lamborghinin chillade utanför butiken. Vi spekulerade i om det var Noahs eller inte. Det som talar för är att han är multimiljonär, det som talar mot är att 213 cm basketstjärna inte har mycket utrymme i en en meter hög sportbil.

Downtown Chi såg ut som vanligt.

Vi kan ju lika gärna fortsätta på det inslagna längdtemat. Skandinavisk ståtlighet på en parkbänk: Felix, 196 cm göteborgare, Robin 198 cm sundsvallsbo, och Yours Truly, 198 stora stolta cm från Linköping. Erik fick inte vara med eftersom han knappt snuddar vid 190 cm.

Nä fan, nu ska jag slå Erik i några matcher till och sen nanna kudde. Peace!

Yours Truly,

Gustav

Inga kommentarer: