måndag 28 september 2009

Sune-maraton

Har i dagarna tre ägnat all ledig tid åt att youtuba (är det ett verb än?) Sune-klipp. Det har blivit alla avsnitt den enda julkalendern värd namnet Sunes Jul, och idag betades hela Sunes Sommar av. Därför har det inte blivit så mycket tid över till substantiellt bloggande, men jag lovar, återkommer med det imorgon. Såg att det har blivit lite debatt kring en punkaffisch från Skylten som kommunen valt att plocka ner. Sigvardsson tog upp i sin spalt hur han resonerade när han valde att publicera bilden och mindes tillbaka kontroversen som Mohammed-karikatyrerna skapade. Därför kommer nästa inlägg troligtvis handla om brobyggande mellan islam och kristendom.

Men till dess, njut av dessa höjdpunkter ur den svenska filmhistorien. Det är skitsamma hur många Beck-filmer Peter Haber spottar ur sig, kommer alltid vara Pappa Rudolf i min bok. Och det ska jag se till att mina framtida barn också tycker.


















Han är ju så briljant att man nästan skulle döpa sin förstfödde till Rudolf som en hyllning...Rudolf Skogens, ett namn för gudar.

Yours Truly

Gustav

Inga kommentarer: