onsdag 6 maj 2009

Nyttigt värre

Idag har man varit en riktig hurtbulle. Kristoffer väckte mig klockan 8.30 och vi gick ut och gick en timme. Sedan hem och käka frukost, havregrynsgröt med jordgubbar, och sen vidare till gymmet och lyfte lite skrot. Så vid 11.00 har jag redan motionerat mer än vad jag gjort på hela veckan. Det enda som fattades var ett par neongula gångstavar.


Latin Kings har gult som sing färg.

På vår promenad tog vi vägen förbi Sacramento Avenue, tre kvarter ner från min gata. För några dagar sedan skedde ett troligtvis gängrelaterat mord på Sacramento; en kille blev skjuten i huvudet för att sedan få sin kropp bränd. Igår kväll gjorde polisen ett tillslag där; min polare Elliot bevittnade hur polisen hade radat upp och satt handklovar på trettiotalet medlemmar ur vårt lokala gäng Latin Kings. LK är inga man bråkar med, styr mycket av Chicagos undre värld. Som tur är känner de igen oss som bor i området och bråkar inte om man inte tillhör ett annat gäng, men det är ändå lite smått obehagligt.

---------------------

Snart bär det av till fotbollsbaren The Globe för att se mitt älskade Barca spös skiten ur Chelsea. FORCA!

----------------------

En uppmärksam läsare påpekade att jag hade fel för några inlägg sedan angående Chicago Blackhawks senaste Stanley Cup-vinst. Den kom inte alls 1938 som jag påstod, utan 1961. Därmed är det den näst längsta titeltorkan i NHL:s historia. Den längsta bröts 1994 då New York Rangers vann för första gången på 54 år. Jag ber tusen gånger om ursäkt, jag borde vetat bättre. Och tack Anonym för att du rättade mig. Hade jag haft råd skulle du fått en trisslott.

---------------

FORCA BARCA!

Yours Truly,

Gustav

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad sägs om barcamatchen igår? Hade precis gett upp och var på väg att lämna tvsoffan när det hände!

Anonym sa...

Reta inte han på bilden i onödan, jag menar hallo chicken eller så...