torsdag 28 maj 2009

MESSIas!!

Tot el Camp, Es un clam! Forca Barca! Visca Catalunya!

Stormar och tyfoner så in i bomben underbart!! Har nyss vaknat till liv efter firandet av Barcas utspelning av United igår. Förutom de första tio lirade Blaugrana kvadraten med United-spelarna som alla såg ut som stelbenta målvakter som aldrig får lämna mitten. Att Eto´o kunde tåfjutta in mål vid första stolpen i CL-finaler visste vi ju redan, men att MESSIas kunde nicka hade jag ingen aning om...

...men som vanligt när det gäller mina sportsympatier blir det aldrig riktigt perfekt. Kvällen slutade bitterljuvt i och med Blackhawks sorti ur Stanley Cup-slutspelet mot äckel-Detroit. Anfäkta och anamma, förutom bottennappet på hemmaplan senast gör de ju allt så bra. I sitt första slutspel på sju år tvingar de fram tre övertider i semifinalen mot regerande mästarna Red Wings, de förtjänade ett bättre öde. Men jag blickar framåt; de unga hökarna har skaffat sig nyttig rutin, Kane kommer bara bli bättre, laget har två grymma målvakter och ett nyväckt hockeyintresse i staden. Lägg därtill ett nyförvärv eller två så tror jag på Stanley Cup-final redan nästa år. Let´s Go, HAWKS!

Er tillgivne,

Gustav

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag skrev till en av mina släktingar i Chicago "So, the seniors were stronger than the youngbloods, but if Blackhawks can keep most of these players I think they have a bright future."

Då svarade han: "The future's so bright, they've got to wear sunglasses!"

Det tyckte jag var lite kul sagt...