fredag 14 maj 2010

Examen

Farsan har varit på besök så jag har inte haft tid att blogga, men han åkte hem idag så nu tar vi upp tengentbordet igen. Om det inte redan är bekant tog jag examen i förra lördagen. Måste säga att det var en ganska anti-klimaktisk upplevelse: en två timmar lång ceremoni och två sekunder på scenen för att ta presidenten i hand. Antar att det också är lite skrämmande eftersom jag nu måste ta tag i livet på riktigt.



Farsan Dogge på platsen där Obama talade 2008. Tyvärr är det något fel så jag kan inte lägga upp bilder från examensdagen just nu. Försöker senare.

Till sist, hoppas ni alla håller på Chicago Blackhawks i slutspelet.

Yours Truly,

Gustav

2 kommentarer:

Peter sa...

Får gratulera till examen ! bilden, är den tagen rätt så nära Soldier Field ? på ett ställe med massa Softball planer ? isåfall är det där dom spelar softball i filmen About last night som startade mitt Cubs intresse :) eller kanske borde det vara :( så jävla dåliga som dom är. Lycka till i vuxen livet....

Gustav sa...

Japp, det är i Grant Park riverfront. Åt andra hållet ligger alla museum och soldier field.

Förresten, glömde nämna att jag var på Cubs förra onsdagen mot Marlins. Svinkallt, men ändå väldigt underhållande. Fantastisk stämning innan matchen speciellt.